bydreams.dk yder 30 dages fuld returret fra den dag du modtager din pakke.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du tydeligt give os besked herom senest på dag 30 efter modtagelsen. Dette gøres ved at sende en mail til hej@bydreamsdk. Når vi har modtaget besked om at returneringen vil finde sted, har du 14 dage til at returnere varen til os. Det er ikke nok, at du blot nægter modtagelse af pakken, eller blot lader vær med at afhente din pakke. Når pakken sendes retur er det vigtig, at du sender varen retur i forsvarlig emballage og at du vedlægger en kopi af din følgeseddel, eller en lille note med dit ordrenummer på, så vi kan behandle din returnering. Ved manglende ordrenummer, kan pakken ikke behandles.

Hvis du benytter din fortrydelsesret og sender varen retur, er det dig som forbruger der bærer ansvaret for pakken. Går pakken i stykker under transporten eller bliver væk, er det dit ansvar. Vi anbefaler derfor, at du sender dine pakker retur som forsikret pakkepost, så du har en kvittering på, at din pakke er afsendt.

Hvis du ikke selv sender din pakke, bliver bydreams pålagt en ekstra retur-fragtomkostning. Dette beløb vil blive modregnet, når returvarenes værdi refunderes. Dette gælder både ved, modtagelse nægtet og ved uafhentet pakker, med leveringer i Danmark og udlandet. Vær opmærksom på, at pakker der kommer retur fra udlandet kan være høje i returpris.

Vi modtager ikke returpakker sendt med efterkrav, eller hvis de ikke er sendt med omdeling til rette adresse. Du skal være opmærksom på, at hvis du vælger at sende din pakke retur som brev, skal pakken kunne komme i en almindelig postkasse, ellers sender postnord pakken retur til dig.

Når vi har modtaget varen og vi har godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt refundere beløbet til det kreditkort, der blev benyttet ved handlen. Returpakker behandles inden for 1-7 hverdage, ved travlhed kan der gå op til 14 dage. Hvis returneringen ikke overholder returbetingelserne, vil du modtage et tilgodebevis på det pågældende beløb. Pakker modtaget 14 dage efter tilkendegivelsen af returnering, vil blive fratrukket 25% af varensværdi, dog minimum 50 kr.

Du skal selv afholde alle de omkostninger, der må være ved at sende varen retur.

Din pligt:

Du har som kunde pligt til, at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som ved modtagelsen.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis refunderet dine penge. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Ombytning:

Ønsker du at ombytte en varer du har købt hos bydreams.dk, skal du gå ind på shoppen og bestille den varer du istedet ønsker. Dette sikre at din nye vare leveres hurtigst muligt og at din kvittering matcher dit køb. Køber står selv for returfragten. Husk at vedlægge en kopi af din følgeseddel, eller en lille note med dit ordrenummer på, så vi kan behandle din returnering. Ved manglende ordrenummer, kan pakken ikke behandles. Køb en returlabel her.

Klage:

Ved klage kan du rette henvendelse til hej@bydreams.dk eller hos Forbrugerklagenævnet

Returneringen skal sendes til:
bydreams | Sundkaj 7, Elv. 4, Kld | 2100 København Ø

Det er ikke muligt at returnere eller ombytte pakker, personligt på adressen.